Járművek

Mennyibe kerül egy Knaus lakóautó?

Szívesen világgá menne? Kiszakadna kicsit a hétköznapokból? Valami különlegesre vágyik? Utazza be Magyarországot Knaus lakóautóval! Egy lakókocsis utazás először ijesztőnek tűnhet, azonban végül mindig felejthetetlen élményt nyújt. Az elmúlt években jelentősen megnövekedett az érdeklődés a Knaus lakóautók iránt, nem csoda, hiszen ily módon könnyedén elkerülhetők a nagyobb embertömegek. Nem kell hónapokkal előre szállást foglalni, sőt maga az utazás is sokkalta rugalmasabbá válik. Ezen járművekkel számtalan úticélt kitűzhet, vagy akár egyetlen kempinghelyen is eltöltheti a nyaralást. Bárhová és bármennyit is utazzon, a Knaus lakóautókban mindig otthonosan fogja érezni magát. Helytakarékos, praktikus és rendkívül kényelmes, ideális választás, ha minőségi időt szeretne eltölteni családjával, barátaival.

Igazi természetközeli utazásra vágyik? Béreljen Knaus lakóautót!

A Prémium Lakóautó jármű flottája folyamatosan bővül, mindig a legújabb modellekkel várják ügyfeleiket. Knaus lakóautóik rendszeres karbantartáson esnek át, ebből adódóan hibátlan állapotban várják leendő bérlőiket. Kínálatukban a következő Knaus lakóautók elérhetők:

  • Knaus Live I700 MEG
  • Knaus Live TRAVELLER 650DG

Melyik Knaus lakóautó modellt érdemes választani?

A Knaus Live I700 MEG egy 2022-es kiadású, négy utazó- és alvóhellyel rendelkező csúcsmodell, a cég egyik legjobb lakóautója. Fiat Ducato alvázon fut, egy 2184 cm3 hengerűrtartalmú, diesel motor hatja, aminek a meredek utak sem jelentenek akadályt. Integrált kialakítású, otthonos belsővel rendelkezik, tökéletes választás családok számára. 2 darab LED TV, solar panel rendszer, menet- és állóklíma mellett számtalan egyéb extrával is felszerelt.

A Knaus Live TAVELLER 650DG egy alkovos kialakítású modell, amiben 2 db francia ágy található, egy a hátul, egy pedig a vezetőfülke felett. Ebből kifolyólag ebben a lakóautóban igazán rendkívül sok hely van. Hat személy számára biztosítottak az alvó- és utazóhelyek. Ez mellett számtalan praktikus tárolóval is felszerelt, ahová a sok csomag könnyedén „elrejthető”. A Knaus Live TAVELLER 650DG-t egy 2287 cm3 hengerűrtartalmú diesel motor hajtja, szintén Fiat Ducato alvázon. Állófűtéssel, inverterrel, 2db LED TV-vel és DVBT antennával is rendelkezik. Kerékpár szállításra is alkalmas, elektromos lépcső segíti a beszállást a járműbe.

Knaus lakóautó árak:

A Knaus Live I700 MEG 48.000 Ft/nap bérleti díjért lehet az Öné, míg a Knaus Live TRAVELLER 650DG bérlése 43.000 forintba kerül egy napra. Utóbbi modellt akár meg is vásárolhatja 16.900.000 forint + ÁFA áron.

A Knaus lakóautó árakkal kapcsolatban keresse a Prémium Lakóautó munkatársait a +36 70 420 3581-es telefonszámon!