Járművek

Mezőgazdasági gép szállítása is megoldható a 024automento.hu-val!

A mezőgazdasági gép szállítása nem kell, hogy problémát jelentsen!

Sokan lehetnek gondban, ha járművük lerobban az út közepén. Legyen szó belvárosról vagy autópályáról, ez sosem kellemes szituáció. Főleg, ha az ember időre megy és igyekezne elérni úticélját. Ám ilyenkor sem szabad kétségbe esni. Főként, ha van egy elmentett telefonszámunk, egy megbízható cég, akikhez fordulhatunk.

Ilyen a 024automento.hu is.A cég munkatársai éjjel-nappal a segítségére sietnek. Legyen szó akármilyen járműről és az ország bármelyik pontjáról.

Milyen járművek szállítását és mentését vállalja a 024automento.hu?

A cég 3 tonnáig bármilyen jármű szállítását vállalja. Ebbe pedig beletartozhat egy kisebb motor, autó vagy kisebb mezőgazdasági gép is.

A mentés előtt azonban mindenképp tájékoztassa a diszpécser munkatársakat a körülményekről. Fontos azt is tudatni, hogy van-e bármilyen sérülése a járműnek. Továbbá, ha van bármilyen mentést akadályozó vagy nehezítő tényező. A cég munkatársai csak ezek tudtában tudnak megfelelő eszközökkel nekiindulni a mentésnek. A mezőgazdasági gép szállítás tehát nem okoz nagyobb nehézséget, de idejében kell jelezni.